Благодійний захід до Дня Збройних сил України
Продовжуючи роботу згідно плану роботи декади члени методичної комісії Вертій Н.М., Гайдай Т.М., Ткаченко І.М., Осадча Я.А. прийняли участь у благодійному заході до Дня Збройних
Продовжуючи роботу згідно плану роботи декади члени методичної комісії Вертій Н.М., Гайдай Т.М., Ткаченко І.М., Осадча Я.А. прийняли участь у благодійному заході до Дня Збройних
Дуже важливо не тільки приготувати смачний шедевр, але й подати так, щоб він привернув увагу. Завдання майбутніх кухарів, приготувати і подати виріб, щоб він приваблював
Коржики, приправлені медом, почали готувати ще давні єгиптяни. Згодом рецепти трансформувалися і з’явилося багато варіантів приготування пряників. Можна готувати пряники з медом, на паленому цукрі
Людина так вже створена, що постійно знаходиться в пошуку нових вражень. І один з найдоступніших способів “спробувати” щось нове — зробити це буквально. Кулінарія надає
6 грудня в рамках декади професій „Кухар. Кондитер” проводилася виставка-продаж кондитерських виробів „Найкращі рецепти тортів і тістечок – перевірені десятиліттями”. Над виготовленням виробів працювали майстри
З метою профілактики булінгу в учнівському середовищі та в межах акції „16 днів проти насильстваˮ психологічною службою училища було проведено заняття з елементами тренінгу зі
1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Статистика свідчить, що за інтенсивністю поширення інфекції Україна є лідером серед країн Європи. Саме низький рівень обізнаності молоді та відсутність навичок
З 21 по 25 листопада 2022 року в ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОМУ УЧИЛИЩІ №50 М.КАРЛІВКА проводився тиждень Правил дорожнього руху. Протягом тижня здобувачі освіти виконували тести, розгадували кросворди,
© ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ №50 М. КАРЛІВКА | Усі права захищені