13 грудня 2022 року в рамках продовження декади професій «Кухар. Кондитер» майстром Воскобойник Аллою Іванівною був проведений майстер-клас приготування яєць Орсіні. Після цього здобувачі освіти продемонстрували свої вміння і фантазії з використанням інновацій з приготування та подачі страв із яєць.
![](https://ptu50.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/1-1.jpg)
![](https://ptu50.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/2-1.jpg)
![](https://ptu50.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/3-1.jpg)
![](https://ptu50.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/4-1.jpg)
![](https://ptu50.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/5-1.jpg)
![](https://ptu50.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/6-1.jpg)
![](https://ptu50.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/7-1.jpg)
![](https://ptu50.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/8.jpg)
![](https://ptu50.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/9.jpg)