Виховна робота

День святого Миколая

День святого Миколая в ПТУ № 50 м.КАРЛІВКА цьогоріч, як зазвичай був особливими. Сьогодні в училищі викладачем Вертій Наталією Миколаївною проведена виховна година – гра-квест

Читати далі »
Профорієнтація

Розпис медового пряника, створення ялинкової прикраси

Згідно плану декади “Кухар. Кондитер” проведено майстер-клас для учнів Карлівського ліцею №3 “Розпис медового пряника, створення ялинкової прикраси”. Учні працювали над створенням подарунку власноруч та

Читати далі »
Відкриті уроки

Майстер-клас приготування яєць Орсіні

13 грудня 2022 року в рамках продовження декади професій «Кухар. Кондитер» майстром Воскобойник Аллою Іванівною був проведений майстер-клас приготування яєць Орсіні. Після цього здобувачі освіти

Читати далі »
Відкриті уроки

Відкритий урок на тему «Приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього: фокачча»

Дуже важливо не тільки приготувати смачний шедевр, але й подати так, щоб він привернув увагу. Завдання майбутніх кухарів, приготувати і подати виріб, щоб він приваблював

Читати далі »
Search
Close this search box.