Здобувачі освіти груп ККС-16 та ККС-26 сьогодні мали можливість взяти участь у надзвичайно важливій бесіді. 🧑🍳👩⚕️
На зустрічі, проведеній спільно шеф-кухарем та дієтсестрою, обговорювалася ключова для нашої професії тема:
“Збалансоване харчування — запорука міцного здоров’я” 🍎💪
Учасники заходу вкотре переконалися, що кухарі – це не просто виконавці, це – творці здоров’я, адже мають величезний вплив на те, що люди споживають. 🍽️
У ході бесіди її учасники детально обговорили, як поєднувати чудовий смак із високою харчовою цінністю., адже завдання кухарів– готувати не просто смачно, а й правильно, піклуючись про здоров’я споживачів. 🌱
Знання дієтології та принципів збалансованості зроблять наших учнів справжніми професіоналами. 🎓





